luni, 16 septembrie 2013

DAMN...GET A LIFE!

Dacă ajungi să visezi idila dintre două personaje din seriale pe care le urmăreşti poate eşti impresionat de acţiunea producţiilor televizate. Dar dacă personajele pe care le visezi sunt din producţii diferite, ca de exemplu Jessica Pearson ( SUITS) cu Don Draper (Mad Men)…e clar că ai de a face cu o problemă extrem de gravă. 
Image
 Nu mai trăi cu ochii în monitor, lasă socializarea on-line deoparte şi trăieşte-o pe a ta, că anii trec şi alta nu primeşti. Nu primeşti nici nopţile pierdute cu ochii ţintiţi în subtitrări, nici anii investiţi în impuse poveşti de dragoste.
Dar real life-il…off, real-life-ul! Pe bune că e de trăit ca în filme. Mai laşi conservatorismul deoparte, te mai încurajezi că nu mai e timp de pierdut, mai faci loc şi aventurii şi poate, poate ajungi să fii şi tu frumos şi deştept precum Harvey Specter . Ţine…o zi, două. Dar fondul săracul nu e din Sex and The City. Nu ai cum să fii o veşnică Samantha Jones. Mai apar întrebări, piedici autoimpuse, uimiri peste uimiri. Când naiba m-am ramolit?
De fapt ai fost o viaţă Charlotte York …
Dar de mâine…
Nici prea domn nu-i bine, nici aventurier de meserie. Naturaleţea, din păcate, nu îşi mai are locul în societatea celor singuri. Parcă ai de ales mereu între un ori-ori. Nu întrevezi calea de mijloc şi ajungi speriat sau veşnic cu regrete la pachet. Parcă la ei totul e mai simplu.
Problema?! Nu te înveţi minte. Ai crezut nu de mult în basme în care nu împărţeai viaţa în ori-ori ci avea şi ori şi ori. Dar cu câte răni, răspunsuri neprimite şi întrebări pe care ai vrea să le pui ai rămas! Câteodată nici tu nu te mai recunoşti, parcă trăieşti în seriale şi viaţă ta e filmul la care ai vrea să te uiţi. Refuzi rolul de actor principal în încercările tale de a hotărî ce e de făcut. Mai păstrezi totuşi o speranţă vagă că între doi oameni se poate aprinde ceva nedefinit, de neregretat nici după certitudini triste, că există pe undeva un soul mate pregătit de o relaţie serioasă şi aşa…aproape mori aşteptând fricos să te arunci spre necunoscuţi. Dar personajele tale…tot caută şi din când în când mai şi găsesc…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu